Kommende Begivenheder

• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Teatergudstjeneste

29. oktober kl. 19:00 - 20:30

I anledning af 500 års jubilæet for reformationen inviterer vi til teatergudstjeneste. Medvirkende er skuespiller Olaf Højgaard og Pastor Tommy T. Corfixen. samt sognepræst Merete Raben.

Olaf Højgaard har modtaget Reumert prisen for forestillingen Manifest 2083 – Tommy Corfixen erkendt for sine Leonard Cohen fortolkninger.

Jubilæumsgudstjenesten bliver et festfyrværkeri af musik, teater og fest, som en værdig markering 500 året for reformationen. Organist Allan Diehl medvirker med fremførelser og fortolkninger af Luthers vigtigste salmer.

Anmelderne skrev om Olaf Højgaards skuespil i Breivik, Spies og Kødkarusellen:
Olaf Højgaard var vanvittigt godt til stede” – Per Theil i Politiken;2 Olaf Højgaard var fabelagtig god” – Kulturminister Marianne Jelved; ”Det, der sker, da Højgaard ser på os, er, at han er os. Dig og mig.” Gregers Dirckinck-Holmfeldt

Dato:
Tidspunkt: